Ενοικίαση Ιστιοπλοΐκών Σκαφών και Καταμαράν

Γιατί εμάς ;

Εάν ονειρεύεστε διακοπές στην Ελλάδα με ιστιοπλοϊκό  σκάφος βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Η Sailways προσφέρει ένα μεγάλο εύρος Ιστιοπλοϊκών σκαφών και Καταμαράν με ή χωρίς σκίπερ, για να εξερευνήσετε τα Ελληνικά νησιά και τις πιο απόμακρες παραλίες. Άλλωστε οι διακοπές με σκάφος αποτελούν την πιο ασφαλή επιλογή στην περίοδο που διανύουμε..

Εσείς επιλέξτε το σκάφος που προτιμάτε ή επικοινωνήστε με την ομάδα μας και αφήστε σε εμάς την οργάνωση για αξέχαστες διακοπές με ιστιοπλοϊκό σκάφος.

Μονοήμερες εκδρομές με ιστιοπλοϊκό σκάφος ή Καταμαράν σε Αθήνα, Μήλο, Σαντορίνη, Μύκονο και Πάρο.

 
 

Επιλέξτε Προορισμό

Αθήνα

Μήλος

Σαντορίνη

Μύκονο

Πάρο

Μονοήμερες εκδρομές ή Bachelor Party

Κάντε κράτηση για μονοήμερες εκδρομές στον Σαρωνικό ή για το δικό σας μοναδικό Bachelorette Party.

Η διακοπές με σκάφος αποτελούν την πιο αφαλή επιλογή ειδικά την περίοδο που διανύουμε. Στη Sailways οργανώνουμε μοναδικές εμπειρίες διακοπών με ιστιοπλοικό σκάφος, επισκεπτόμενοι πανέμορφα τοπία.

Επικοινωνήστε μαζί μας και η ομάδα μας θα οργανώση την τέλεια εξόρμηση για εσάς και την παρέα σας, και ζήστε μία μοναδική και αξέχαστη εμπειρία!

 
 

 

Ενοικίαση Ιστιοπλοΐκού ή Καταμαράν Με ή Χωρίς σκίπερ Προσωποποιημένες εκπτώσεις Ενοικίαση του σκάφους σε λίγα μόνο βήματα Μαθήματα Ιστιοπλοΐας

Ο σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις καλύτερες διακοπές και να περάσετε αξέχαστες στιγμές με ένα από τα σκάφη μας. Η αφάλεια, ειδικότερα αυτή την εποχή είναι πρωταρχικός μας στόχος!

Προγράμματα Διαχείρησης (Management) Σκαφών Αναψυχής

Τα Προγράμματα Διαχείρισης (Management) Σκαφών της SailWays έχουν δημιουργηθεί με σκοπό την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα. Έχοντας ως γνώμονα τις μεμονωμένες ανάγκες και προτιμήσεις του κάθε ιδιοκτήτη Ιστιοπλοΐκού Σκάφους ή Καταμαράν, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε εξατομικευμένες λύσεις για τον καθένα ξεχωριστά. Εάν είσαι ιδιοκτήτης Ιστιοπλοικού Σκάφους ή Καταμαράν και σε ενδιαφέρει να συνεργαστείς μαζί μας, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μας.

info@sailways.gr

 
 

Συντήρηση και Επισκευή Σκαφών Αναψυχής

Η Sailways και το έμπειρο προσωπικό της, αναλαμβάνει τη συντήρηση και την επισκευή σκαφών αναψυχής. Η συντήρηση των σκαφών γίνεται για να εξασφαλιστεί η καλύτερη λειτουργία του σκάφους στη θάλασσα. Οι τεχνολογικές δραστηριότητες συντήρησης και επισκευής,  προγραμματίζονται σύμφωνα με τις συστάσεις των κατασκευαστών των σκαφών.

Η σωστή συντήρηση αυξάνει την ασφάλεια και την αξιοπιστία κάθε σκάφους και η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι έτοιμη να σας προσφέρει τις υπηρεσίες που απαιτεί το σκάφος σας.  Παρέχουμε υπηρεσίες για την επιλογή και εγκατάσταση πρόσθετου εξοπλισμού και ανακατασκευής σκαφών. Πραγματοποιούμε όλους τους τύπους επισκευών για Monohulls, Catamarans και Motor Boats. Πιο συγκεκριμένα:

  • Επισκευή Μηχανών
  • Ιστία, πανιά, ξάρτια
  • Πηδάλια
  • Καλύμματα καταστρώματος
  • Υδραυλικά
  • Ηλεκτρονικά και Ηλεκτρολογικά
  • Συντήρηση και επισκευή όλων των ξύλινων μερών του εσωτερικού του σκάφους

 

 

 
 

Μαθήματα Ιστιοπλοΐας

Η Sailways, από το 2015, είναι η μοναδική αναγνωρισμένη με διαπίστευση Σχολή στην Ελλάδα από την ISSA International Sailing School Association και παρέχει μαθήματα ιστιοπλοΐας και εκδίδει πιστοποιητικά και διπλώματα της ISSA.

Τα μαθήματα γίνονται από πολύ έμπειρους κυβερνήτες οι οποίοι προετοιμάζουν τους μαθητές έτσι ώστε να έχουν το σωστό σύνολο δεξιοτήτων και γνώσεων.  Η σχολή παρέχει μαθήματα ναυτικής ικανότητας υψηλού επιπέδου προσφέροντας παράλληλα την ευκαιρία σε όσους θέλουν να γίνουν κυβερνήτες για επαγγελματικούς λόγους ή απλά για χόμπυ και διακοπές.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε τις διάφορες πιστοποιήσεις καθώς και την εκπαίδευση που προσφέρουμε και μπορείτε να ητήσετε περισσότερες πληροφορίες μέσω email: info@sailways.gr ή στο τηλέφωνο 2109801700.

 

 
 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε προσφορές και νέα μας

Επικοινωνήστε μαζί μας